Páginas

lunes, 13 de abril de 2015

Sports Day



El Sports Day 2015 s'ha fet a la nostra escola el passat 31 de març. Aquest dia hem fet moltes coses. A continuació, els alumnes de Shambala de la clase, volem contar-vos tot el que vàrem fer aquest dia.

Drets, d'esquerra a dreta: Bernat, Dylan, Timothy. Assegudes, d'esquerra a dreta: Marina, Lucia i Clara. Shambala Team 5è Sr Mayans.

Què és el Sports Day?

<< És un dia que el dedicam només als esports. A la nostra escola, cada alumne des de 1r de primària fins a batxillerat, pertany a una de les quatre houses que tenim: Avalon (verda), Olympus (groga), Atlantis (blava) i Shambala (vermella). El nom d'aquestes houses va ser una idea de la nostra tutora de 1r, la srta Muñoz. Les houses tenen a nins i nines de totes les edats. >> Marina Costa.

Com comença el dia?

<< Vaig començar el dia amb una cursa que era fer una volta al col·legi. Només he corregut amb els de la meva house "Shambala" i vaig quedar 9è.

A continuació, vàrem descansar un poquet al camp de futbol. Les quatre houses: Atlantis, Olympus, Shambala i Avalon de 5è i 6è curs vàrem fer una prova a la piscina. Hem fet curses de relleus i waterpolo. La meva house va quedar 2a.

Després de berenar hem jugat a bàsquet. Jo he ficat tres cistelles! El Sr Mayans em va triar com a capità de house ja que jug a bàsquet al meu club. >> Dylan Casado.

Quines activitats feis aquest dia?

<< Després de la prova de natació, hem anat a berenar i hem anat a la pista de bàsquet on hem jugat tres partits cada house. També hem jugat a rugby i futbol al camp de l'escola. Tot això abans d'anar a dinar.

Les nines, que havíem preparat un ball, vàrem anar al pavelló a fer-ho davant tota secundària i les nostres classes. Ens va sortir molt bé! >> Lucia Lugo.

Quin ha estat el resultat final?

<< Després del ball, ens varem reunir totes les houses al camp de futbol per saber quina era la house guanyadora. En tercer lloc: Olympus! En segón lloc: Atlantis! I en primer lloc... Shambala!!! Avalon va quedar quart.

Shambala va guanyar per segona vegada seguida. De fet, els que escribim això som de Shambala i ens vàrem posar molt contents. Però en realitat no ens importava, perque ens ho havíem passat molt bé! >> Marina Costa i Lucia Lugo.

Dibuix de la copa Sports Day fet per Dylan Casado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario