Páginas

jueves, 7 de abril de 2016

SEVEN GABLES

Quan ma mare era molt petita els meus avis compraren una casa molt antiga que tenia mes de 500 anys. Als meus avis els hi agradava molt la casa. Abans vivien dos senyores molt majors i un dia, quan la meva padrina va anar a la casa a deixar uns mobles una de las senyores li va dir que la casa estava encantada i va començar a contar li històries d’aparicions però que el fantasma era bo i que mai els havia fet res.

La meva padrina li va contar al meu padrí lo que havia dit la senyora sobre el fantasma al meu padrí, i aquest li va dir que no escoltes a aquestes senyores perquè ja eren molt majors i estaven un poc boges. Així se varen oblidar un poc d’aquest tema però lo tenien en es cap.

La casa era molt gran era molt gran. Vull explicar que la casa s’anomenava Seven Gables perquè ‘Gable’ es el típic triangle de les cases de l’època i aquesta casa tenia set ‘Gables’. A d’alt tenia 11 dormitoris i cada dormitori tenia un rentamans. Com que la casa era molt antiga, va venir el lampista per revisar totes les canonades i li va dir al meu padrí que  estaven en molt mal estat i que era necessari canviar les totes i que li sortiria molt costós perquè eren canonades per 11 dormitoris.  El meu padrí li va dir al lampista que no era necessari dur aigua als dormitoris i que les podia treure totes. Només va posar canonades noves a dos banys; el dels meus padrins i el de la meva mare i el seu germà.

La família va viure tres anys a la casa i no va passar res. Però la meva avia mai se sentia molt segura. Per exemple per la nit si volia beure aigua la meva padrina li demanava al meu padrí que baixes. Finalment varen trobar una casa que lis va agradar mes i la varen comprar.

Quan feien la mudança, el darrer dia la meva padrina va anar al darrer dormitori de tot el passadís per treure unes cortines i se va encontrar amb que l’aixeta del rentamans estava oberta i sortia aigua calenta.  La meva padrina va tancar l’aixeta i va treure les cortines. Quan va anar al seu dormitori, li va dir al meu padrí que s’havia estat molt descuidat perquè havia deixat l’aixeta oberta en aquell dormitori i que això era un desaprofitament d’aigua. El meu padrí li va mirar com si estigues boja i li va dir que això era impossible perquè no hi havia aigua a ningú dormitori del passadís des de feia anys i que segurament la meva padrina s’ho havia imaginat. La meva padrina va dir que no s’ho havia imaginat i li va fer acompanyar-la al dormitori per mostra-li  que estava mullat. Efectivament, quan varen mirar el rentamans, estava tot mullat i havia gotes d’aigua per tot. El meu padrí no s’ho podia creure, li va mostrar a la meva padrina que entre el rentamans i la paret no havia cap canonada i lo que estaven veient era totalment impossible…


En aquest moment la meva padrina va dir que això havia estat el fantasma i que era la seva manera d’acomiadar-se de la família perquè era el seu darrer dia a Seven Gables…

Imatge actual de la casa "Seven Gables"



Pepe Cañellas
6º Sr. Hernández

No hay comentarios:

Publicar un comentario