miércoles, 8 de julio de 2015

HORT ESCOLAR: Feim classe de Socials a l'hort ecològic de l'escola

El nostre hort

A l'escola, tenim un hort ecològic escolar. Està a la terrassa de la cafeteria. És un espai gran que reb molta llum durant tot el dia. Durant el curs, Anam pujant a sembra, recollir o fer el manteniment de l'hort, ajudant a la Srta Roca, que és l'encarregada d'aquesta activitat des de l'any 2010.

Classe de Socials a l'hort

El passat divendres 15 de maig, totes les clases de 5è vàrem anar a l'hort. Els primers en fer l'activitat forem la classe del Sr Mayans, abans de dinar. Després de dinar, pujàren la classe de Miss Fowler i després la del Sr Hernández.

Una vegada allà, la Srta Roca sempre ens explica el que hem de fer. La Srta Roca, ens ha ajudat molt i ens ha ensenyat moltes coses sobre plantes durant tota la primària.

Els alumnes de la classe del Sr Mayans, anàvem sortint d'un en un i havíem de tallar amb unes tissores, una planta de mongetes. Després, les havíem de possar a una caixa. Quan vàrem acabar, vàrem fer dos cercles i cada un va agafar dues mongetes. Les vàrem obrir i li vàrem treure el fruit. Després, la Srta Roca va passar per recollir-los tots.

La classe de Miss Fowler ha recollit bledes i ha llevat arrels. Hem separat totes les bledes que hem collit i hem deixat preparada la feina per al grup del Sr Hernández.

Al final de tot, ens varen donar unes floretes de salvia rosa per xuclar-les. Estan boníssimes! Són molt dolces!

I tot seguit, vàrem tornar cap a classe.

Cada vegada que pujam a l'hort és una activitat especial! Sempre és una gran experiencia i oportunitat per aprendre coses noves d'una forma diferent!

Gràcies Srta Roca!

Leo Rodríguez (5è Miss Fowler) i Claudia Pujol (5è Sr Mayans)

No hay comentarios:

Publicar un comentario