lunes, 4 de mayo de 2015

III OLYMPIC GAMES

Del dia 30 d’abril al 2 de maig, el col·legi Lledó va organitzar els III Olympic Games als quals varen assistir tots els col·legis Nace. Els equips estaven dividits en masculí i femení i comptaven amb un total de 36 participants per escola.

Primeres impressions
El primer dia vàrem fer la inauguració en la que tots els col·legis varen fer un jurament per jugar net i sense trampes. Un esportista paralímpic que ha participat als JJOO, va encendre la torxa dels jocs. Les gimnastes varen representar un ball per a la cerimònia. Al acabar tots ens vàrem anar amb les famílies que ens acollien.
Cerimònia de inauguració dels III Olympic Games a Castellón.

Comencen els Jocs!

El segon dia tots vàrem fer atletisme (50 m llisos) i natació al matí, i a la tarda els benjamins varen jugar a bàsquet, els alevins a handbol (vàrem perdre un partit 6-5 i guanyar un altre 7-4 contra Zuloaga i Lledó) i els infantils a futbol. Ho vàrem fer molt bé!
El tercer dia els alevins varen jugar a futbol i a bàsquet, els infantils a vòlei i bàsquet i els benjamins a handbol i futbol al matí. A la tarda es varen fer les semifinals i, si guanyaves anaves a les finals, que eren l’últim dia.

Hi havia una nina de Zuloaga que era una màquina en tots els esports! Ha estat una jornada molt igualada. Alguns partits s’han decidit per penals, per exemple, a futbol.

Aquest dia fou molt divertit però esgotador a la vegada!
L’emoció de les finals!

El quart i últim dia es varen fer les finals i l’entrega de trofeus als guanyadors i unes medalles per tothom. Vàrem quedar segons a futbol a la categoria infantil masculí que també va quedar primer en vòlei. Els benjamins masculins varen quedar primers a handbol.  I Lledó va guanyar els III Olympic Games.

Després de quatre dies disfrutant de l’esport, tothom es va acomiadar. Ens tornarem a veure el proper curs a Stonar (Anglaterra), on es faran els IV Olympic Games.
Trofeus per als guanyadors dels III Olympic Games de Castellón.

Convivència amb altres famílies
Alguns ja coneixíem a les famílies d’anteriors Olympic Games. La meva família era molt simpàtica.

A part de l’esport també hem après a conviure amb una família desconeguda. El que em va agradar era que ells parlaven el seu català, el valencià, quasi com nosaltres però amb accent molt diferent.
Quan jo parlava pel telèfon amb el meu pare em deien que el nostre dialecte era molt diferent i més exagerat, però és el mateix que pensam nosaltres del seu dialecte.

Experiències
Hem jugat a futbol, bàsquet, hem corregut 50m i 800m llisos, hem fet natació, vòlei i handbol. Una experiència increïble! Molt divertida però esgotadora! Va ser una passada!

Hem pogut visitar el Museu de les Arts i de les Ciències de València i també hem anat a un centre comercial.
Esperit olímpic

Fer el jurament a la cerimònia de inauguració implica respectar les regles, el joc net, als rivals i als àrbitres.
El que em va agradar més és que gent de distints cursos hem fet molts amics i això es notava molt quan guanyaven un partit. Tots ens donàvem una abraçada en grup. Això es diu: UN BON EQUIP!

Alex De Miguel (5è Mayans)
Claudia De Miguel (6è Berrio)
Stella Garau (5è Fowler)
Mia Huélamo (5è Hernández)
Marco Mas (5è Hernández)

No hay comentarios:

Publicar un comentario